logo
Email

info@bite.si

Pokličite nas

+386 40 166 687

Akupuntura Za Živali

Hej smrček!

Želim ti predstaviti mojo prijateljico Živo. Živa je veterinarka po izobrazbi in po srcu. Lahko rečem, da smo mi živali njeno življenje in njen poklic njeno poslanstvo. Pravi, da je za naš zdrav organizem, pa naj bo to človeški ali živalski, le - tega potrebno obravnavati celostno, zato se je med študijem vpisala na tečaj akupunkture na Nizozemskem. Izkušnje si je nabirala tako doma in kot v tujini.

Živa je mnenja, da si kar ješ in ravno od tu tudi zanimanje za prehranjevanje hišnih živali po principih kitajske tradicionalne medicine. Doma ima tudi psički SU, hrtico, ki je alergik in dve mačji zverinici, ki skrbijo, da je v stalni praksi in njeno veliko strast iz otroštva konja.

Pa ti sploh veš kaj je akupunktura?

Je veja tradicionalne kitajske medicine, ki se je na živalih pričela uporabljati že pred 3500. Prvotno naj bi slona na ta način zdravili zaradi napihnjenosti, danes pa se uporablja tako na ljudeh kot živalih za zdravljenje različnih bolezenskih stanj, od alergij, težav s prebavo, epilepsije, poškodb, kroničnih bolečin, ipd. Pravzaprav gre pri akupunkturi za zdravljenje neravnovesij v telesu. Veš prijatelj, to so tiste iglice, ki jih vbadajo v akupunkturne točke, razporejene po različnih kanalih oziroma meridianih. Najpogostejši pacienti so psi, konji in mačke, pa tudi kakšen pujs, koza, ovca in osel se najde vmes. Veliko živali se med terapijo umiri, nekatere celo zaspijo, pri tistih bolj živahnih pa se kdaj posluži kar akupresure, torej masaže akupunkturnih točk.

Torej, če imaš katerokoli od zgoraj navedenih težav, ne odlašaj, pokliči jo, pomagala ti bo! Pošlji ji sporočilo na ziva.vivavet@gmail.com ali jo pokliči na tel. 041 233 177, da se dogovorita za termin.

Živa Grešovnik

Hej prijatelj

Želiš izvedeti še kaj več o naši prehrani ali pa potrebuješ dodaten nasvet, potem se lahko obrneš na našo veterinarko Živo. Piši na elektronski naslov info@bite.si in v najkrajšem možnem času ti odgovori.

Kontaktni podatki

Pameče 293, 2380 Sl.Gradec, Slovenija

+386 40 166 687

info@bite.si

© Bite. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex