logo
Email

info@bite.si

Pokličite nas

+386 40 166 687

Pogoji Uporabe1. Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.bite.si

Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu www.bite.si, kjer se uporabniki nahajajo. Bite, Tadeja Brajnik s.p. (v nadaljevanju lastnik spletnega mesta) naproša uporabnike spletnega mesta www.bite.si, da si splošne pogoje uporabe pazljivo preberejo. Z vstopom na www.bite.si uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Splošni pogoji uporabe objavljeni na spletnem mestu www.bite.si veljajo za celotno spletno mesto www.bite.si. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval, da bo spletno mesto delovalo nemoteno in da bo v primeru nedelovanja oz. izpada le-ta začel delovati v najkrajšem možnem času. Lastnik strani ne odgovarja za nedelovanje, če je le-ta posledica višje sile ali dejanj tretjega, ki jih ni bilo mogoče pričakovati, se njegovim posledicam izogniti ali jih odstraniti. Lastnik strani si bo prizadeval, da bodo podatki objavljeni na spletnem mestu www.bite.si točni. Lastnik strani ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.


Lastnik strani lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči z naslednjim dnem po objavi naspletnem mestu www.bite.si. Lastnik se bo potrudil obvestiti vse uporabnike o spremembi splošnih pogojev.


2. Omejitev osebne in nekomercialne uporabe

Uporabniki lahko uporabljajo spletno mesto www.bite.si le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletnega mesta www.bite.si, razen v primeru pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.


3. Varovanje zasebnosti

Lastnik strani se zaveda, da sta zasebnost in varovanje osebnih podatkov zelo pomembni. Neprijavljeni uporabniki so med ogledom www.bite.si anonimni in nimajo dostopa do svojih osebnih podatkov, vendar pa lastnik strani sledi uporabi spletnega mesta tako anonimnih kot prijavljenih uporabnikov. Te podatke se uporablja zgolj z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta in le-ti ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Pri kreiranju uporabniškega računa na www.bite.si je potreben vpis vseh zahtevanih podatkov. Uporabnik je dolžan skrbeti za pravilnost in točnost podatkov. Za dostop do svojih podatkov morajo uporabniki v sistemu prijave vnesti pravilno uporabniško ime in geslo. Za varovanje in upravljanje s temi podatki je lastnik strani zagotovil ustrezen nadzor. Lastnik strani bo ščitil zasebnost uporabnikov, podatke bo uporabljal v skladu z veljavno zakonodajo in pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vsi podatki uporabnikov so shranjeni v varovanih strežnikih v nadzorovanih objektih.


4. Omejitev odgovornosti

Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, mora o tem nemudoma obvestiti lastnika spletnega mesta www.bite.si. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.bite.si uporabljal v skladu s temi pogoji uporabe, zagotavljal tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila objavljena na spletnem mestu.


5. Nezakonita ali prepovedana uporaba

Uporabnik ne sme poizkušati pridobiti si nepooblaščenega dostopa do spletnega mesta www.bite.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o katerem koli drugem uporabniku.


6. Pravica do uporabe povratnih informacij in predlogov

Lastnik strani spodbuja posredovanje povratnih informacij in predlogov o storitvah in vsebinah spletnega mesta www.bite.si, saj to omogoča redne izboljšave storitev, namenjene uporabnikom, vendar se ima pravico odločiti ali bo posredovane informacije in predloge upošteval ali ne.


7. Zbiranje osebnih podatkov

Ob odprtju uporabniškega računa v spletnem mestu www.bite.si se od uporabnika zahtevajo določeni podatki, ki bodo shranjeni v njegovem uporabniškem računu, prav tako pa ta lahko vsebuje tudi podatke, katerih vnos ni obvezen in jih uporabnik vnese če to sam želi. Svoje podatke lahko ureja in spreminja s prijavo. Spletno mesto www.bite.si v podatkovno zbirko začasno beleži obstoječe vpise z namenom izboljšanja učinkovitosti in zanesljivosti delovanja. V trenutku odjave iz sistema enotne prijave ali po poteku veljavnosti uporabniške seje se ta podatek izbriše iz zbirke podatkov. Lastnik strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zagotavlja, da bo osebne podatke uporabnikov uporabljal za delovanje in vzdrževanje njihovega računa in omogočanje storitev spletnega mesta www.bite.si.


8. Kako oddati naročilo

Naročilo oddate tako, da kliknete na gumb «Naroči« ali nam »Pošljete sporočilo« tako, da izpolnite podatke. Izberete količino izdelkov, ki jih želite naročiti. Poslužite pa se lahko tudi hitrega nakupa s PayPal ali kreditno kartico. Ob zaključevanja naročila morate določiti način in naslov dostave – izberete podjetje prek katerega naj vam naročilo dostavimo. Na voljo imate tudi osebni prevzem na sedežu podjetja (Pameče 293, 2380 Slovenj Gradec). V tem primeru počakate da vas kontaktiramo da je naročeno blago pripravljeno in se dogovorimo za čas prevzema. Nato izberete način plačila. Za uspešno oddajo naročila, morate potrditi, da se strinjate s temi pogoji uporabe. Nazadnje še preglejte vaše naročilo, in po potrebi še kakšno stvar spremenite oz. od naročila odstopite. Prosimo preverite da so vsi podatki točni. V kratkem boste prek e-pošte dobili potrdilo o naročilu, ki velja kot pogodba sklenjena na daljavo. Vsa naročila se prek e-pošte prenesejo tudi k nam, kjer jih hranimo v digitalni obliki. V kolikor potrdila o naročilu niste prejeli, nas prosimo čimprej kontaktirajte na spodnji naslov. Naročilo lahko spremenite ali od njega odstopite tako da nam pošljete e-pošto na naslov info@bite.si , nas pokličete na 040 166 687. V primeru da je bilo naročilo že odposlano, lahko od njega odstopite v skladu s pogoji dostave in vračila.


9. Načini plačila

Plačilo s sistemom PayPal: Ob zaključevanju naročila boste preusmerjeni na spletno stran plačilnega sistema PayPal. Sistem omogoča popolnoma varno plačilo s kreditnimi karticami. Po končanem postopku plačila v sistemu PayPal boste preusmerjeni nazaj na našo spletno stran.

Plačilo z debetno ali kreditno kartico: V spletni trgovini izberite plačilo debetno oziroma kreditno kartico.


10. Odveza odgovornosti

Po svojih najboljših možnostih se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da nam ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse cene navedene na spletni strani so v valuti EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Objavljene slike so simbolične in lahko odstopajo od dejanskega izgleda izdelka.


11. Uporaba piškotkov

Piškotek je niz znakov, ki ga spletni brskalnik uporabnika lahko trajno shrani na njihovem računalniku. Vanj se shranjujejo vsi podatki in izbire o obiskih posameznih spletnih mest. Spletno mesto www.bite.si uporabi piškotke vsakič, ko ga obiščejo tako, da shranijo njihov edinstveni identifikator, čas vpisa in druge nujne podatke, ki niso osebne narave, v zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na njihovem računalniku. Piškotek omogoča premikanje po spletnem mestu www.bite.si, ne da bi se uporabnikom bilo treba ponovno vpisovati za dostop do vsake strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabniki dovolijo ali preprečijo prejemanje piškotkov. Če uporabniki ne želijo prejemati piškotkov, ne bodo mogli uporabljati vseh storitev, ki jih spletno mesto www.bite.si nudi.


12. Ostalo

Vsebine spletnega mesta www.bite.si so avtorsko delo, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki. Vse pravice so pridržane.


Vprašanja v zvezi s Splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta www.bite.si lahko uporabnik pošlje s pomočjo spletnega obrazca, po navadni pošti na naslov: Inovativna proizvodnja hrane za hišne živali Bite, Tadeja Brajnik s.p., Pameče 293, 2380 Slovenj Gradec ali e-mailu: info@bite.si


Podatki o lastniku strani:

Naziv: Inovativna proizvodnja hrane za hišne živali Bite, Tadeja Brajnik s.p.

Naslov: Pameče 293, 2380 Slovenj Gradec

E-mail: info@bite.si

Matična številka: 9102388000

Nismo zavezanec za DDV, vse cene navedene v spletni trgovini vsebujejo DDV.

IBAN: SI56 10100-0060670876

Reševanje Sporov

Inovativna proizvodnja hrane za hišne živali Bite, Tadeja Brajnik s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se kupec z nami lahko poveže telefonsko na številki 040 166 687 ali po elektronski pošti na info@bite.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Po svojih najboljših močeh si prizadevamo, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje sporov

Skladno z zakonskimi normativi Inovativna proizvodnja hrane za hišne živali Bite, Tadeja Brajnik s.p., ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Za reševanje vseh morebitnih sporov v zvezi z spletnim mestom www.bite.si je pristojno sodišče v Slovenj Gradcu.

Hej prijatelj

Želiš izvedeti še kaj več o naši prehrani ali pa potrebuješ dodaten nasvet, potem se lahko obrneš na našo veterinarko Živo. Piši na elektronski naslov info@bite.si in v najkrajšem možnem času ti odgovori.

Kontaktni podatki

Pameče 293, 2380 Sl.Gradec, Slovenija

+386 40 166 687

info@bite.si

© Bite. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex