logo
Email

info@bite.si

Pokličite nas

+386 40 166 687

Dostava In VračilaStroški dostave

Dostava pri nakupu v skupni vrednosti (z obračunanimi popusti) nad 50€ je brezplačna in jo v celoti krije spletna trgovina Bite.si. V primeru naročila manjšega od 50€ se stroški dostave obračunajo 3,90€ za pošiljke znotraj Slovenije.


Osebni prevzem

Pri osebnem prevzemu vas naročilo počaka na izbrani lokaciji. Ko je naročilo pripravljeno na prevzem, vas o tem obvestimo prek elektronske pošte. Ob prevzemu v Pamečah je možno plačati le z gotovino.


Dostava pošiljk s Pošto Slovenije

Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času. Omenjeno storitev spletna trgovina Bite.si zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. V primeru, ko Vas ni doma vam poštar v nabiralniku pusti listek, s katerim lahko nato sami pošiljko prevzamete na Vaši pošti. Vaša pošiljka vas bo na pošti čakala 15 dni.


Trajanje dostave

Vse izdelke iz naše spletne trgovine dostavimo v roku 1-3 delavnih dni od datuma sprejetja Vašega naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.


Pravica do vračila izdelka

Če z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da nam v štirinajstih dneh od prevzema blaga sporočite (elektronsko, po telefonu ali preko običajne pošte, pri čemer se kot rok za pravočasno oddano sporočilo šteje datum oddaje na pošti), da odstopate od pogodbe. V skladu z zakonom vam ni treba navesti razloga za odstop od pogodbe.

Izdelke morate vrniti najkasneje v roku štirinajstih dni po odstopu od pogodbe. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki vas bremeni pri vračilu blaga, je strošek neposrednega vračila. Vračilo se šteje za pravočasno, če je pošiljka oddana v predpisanem roku. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo vrnili najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od nakupa, vendar bomo vračilo zadržali v primeru, da v predpisanem roku od vas ne bomo prejeli vrnjenega blaga ali potrdila o vrnjeni pošiljki.

Kupec nima pravice do odstopa od naročila, če je bil izdelek narejen po natančnih navodilih kupca, če je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam, če izdelek po svoji naravi ni primeren za vračilo, če je hitro pokvarljiv ali mu je že potekel rok uporabe.


Odgovornost podjetja za stvarne napake

Reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko potrošnik uveljavlja za vsak kupljeni izdelek, ki ima garancijo ali pa garancije nima. Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri: (1) Odpravo napake, (2) Vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako, (3) Zamenjavo blaga ali (4) Vračilo plačanega zneska.

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.

Hej prijatelj

Želiš izvedeti še kaj več o naši prehrani ali pa potrebuješ dodaten nasvet, potem se lahko obrneš na našo veterinarko Živo. Piši na elektronski naslov info@bite.si in v najkrajšem možnem času ti odgovori.

Kontaktni podatki

Pameče 293, 2380 Sl.Gradec, Slovenija

+386 40 166 687

info@bite.si

© Bite. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex